pielegnacja czarnej skory
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
pielegnacja czarnej skory
Co polecacie do pielegnacji czarnej skory? Probowalem srodka oryginalnego BMW i uwazam ze jest po prostu do du..
Zostawial biale slady na czarnych niciach , skora tez jakas dziwna po nim sie robi. Kolega mial to samo.
Mleczko zazwyczaj jest biale i moze zostawiac slady, moze dobry by byl jakis olejek?
Moze ktos zna jakis dobry srodek.
Dzieki
Zostawial biale slady na czarnych niciach , skora tez jakas dziwna po nim sie robi. Kolega mial to samo.
Mleczko zazwyczaj jest biale i moze zostawiac slady, moze dobry by byl jakis olejek?
Moze ktos zna jakis dobry srodek.
Dzieki
Re: pielegnacja czarnej skory
Ja polecam zestaw Colourlack z Lederzentrum.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
ja używam MEGUIAR`S GOLD CLASS RICH LEATHER CLEANER kolesie z car detailingu mi polecili i na razie jest dobrze
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
listek pisze:ja używam MEGUIAR`S GOLD CLASS RICH LEATHER CLEANER kolesie z car detailingu mi polecili i na razie jest dobrze
To jest biale mleczko czy bardziej olejek ? zrazilem sie do mleczek po tym z BMW - zostawial biale slady na czarnych niciach.
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
prędzej podobne jest do spermy
i nie zostawia białych śladów, może dlatego że jest dość rzadkie, w/g mnie troche za bardzo ale daje rade

zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Próbowałem wielu różnych środków w tym tego z BMW (Sonax) i zdecydowanie polecam Angelwax Heaven for leather. Środek o konsystencji wody w atomizerze. Mega fajnie się z nim pracuje i pozostawia skórę matową.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
Ja używam Gliptone GT11 i GT12 pierwszy to cleaner a drugi to odżywka, efekt zadowalający
Jedynie co to ma intensywny zapach i nie każdemu przez to podchodzi.

Zestawy z Colourlocka czy Gliptone do ciemnych skór zostawiają skórę matową, natomiast polecany wyżej Meguiars mocno nabłyszcza skórę. To jest główny problem w środkach do skóry - bardzo wiele z nich nabłyszcza skórę.
Większość produktów ma białą konsystencję, ale żaden z nich nie zostawił mi nigdy białych śladów na tapicerce. Może ten z BMW jest wyjątkowo fatalny.
Większość produktów ma białą konsystencję, ale żaden z nich nie zostawił mi nigdy białych śladów na tapicerce. Może ten z BMW jest wyjątkowo fatalny.

Taaaa, dwukrotnie słyszałem że chyba wiązka w aucie mi gdzieś się paliMickey pisze:Ja używam Gliptone GT11 i GT12 pierwszy to cleaner a drugi to odżywka, efekt zadowalającyJedynie co to ma intensywny zapach i nie każdemu przez to podchodzi.

potwierdzam ten środek nie zostawia żadnych śladów i ładnie pielęgnujemati0618 pisze:Ja polecam zestaw Colourlack z Lederzentrum.
- szymon0499
- Auto: E60 M5-F10 M5
Również polecam Gliptone GT11 i GT12 super zapach skóry